GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Αποκλεισμός περιοχής λόγω διαρροής προπανίου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport στη νότια πλευρά της Λαμίας, στις εγκαταστάσεις επιχείρησης κεραμοποιΐας, που δεν είναι πλέον...


Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport στη νότια πλευρά της Λαμίας, στις εγκαταστάσεις επιχείρησης κεραμοποιΐας, που δεν είναι πλέον σε λειτουργία, υπήρξε διαρροή προπανίου και γι' αυτό η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποκλείσει τη γύρω περιοχή λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εγκαταστάσεις της κεραμοποιΐας υπάρχουν τρεις δεξαμενές προπανίου. Σε κάποιο σημείο, άγνωστο πως, υπήρξε διαρροή με φωτιά από παλιό σωλήνα, μέσα στο έδαφος.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης έριξε ένα φορτηγό με μπάζα στο σημείο για να σταματήσει τη διαρροή, ωστόσο με τον τρόπο αυτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα και αυτή την ώρα οι πυροσβέστες κοιτάζουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και δεν επιτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της έκθεσης από το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα προς τον παράδρομο της εθνικής και αντιστρόφως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση