GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Να σταματήσει η ανθρωποθυσία στους δρόμους

Το μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσει η ανθρωποθυσία στους δρόμους έστειλε από τα Χανιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο ...


Το μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσει η ανθρωποθυσία στους δρόμους έστειλε από τα Χανιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το Πάρκο «Χρήστος Πολέντας», στην περιοχή Νερατζιά, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της ασφάλτου.

«Αυτός εδώ ο χώρος είναι για να θυμίζει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα από ανθρώπινα λάθη να χάνονται ζωές», είπε ο κ. Παυλόπουλος, σε συνομιλία του με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και μέλη οικογενειών θυμάτων της ασφάλτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε από τον ιδρυτή του πάρκου, Σταύρο Πολέντα, στους χώρους του, προσκύνησε την εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου, ενώ δέχτηκε και αναμνηστικά δώρα. Ο Δήμος Πλατανιά προσέφερε στον κ. Παυλόπουλο εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου και ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης ενώ οι οικογένειες θυμάτων της ασφάλτου του δώρισαν φωτογραφικό πίνακα με το πάρκο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση