GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ...ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ! Η μεγάλη γκάφα του Άδωνι Γεωργιάδη

Eξω φρενών έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του αδερφού του στο Kontra. Αφορμή ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με έναυσμα δη...

Eξω φρενών έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του αδερφού του στο Kontra. Αφορμή ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με έναυσμα δημοσίευμα από... τη σατυρική ιστοσελίδα "Το Κουλούρι"!
Το δημοσίευμα σημείωνε πως ο Νίκος Φίλης σκέφτεται να καταργήσει τα... φωνήεντα κάτι που φυσικά δεν ισχύει!Ο κ. Γεωργιάδης νόμιζε πως πρόκειται για πραγματική είδηση και έγινε έξαλλος!




"Υπάρχει συζήτησή για κατάργηση των πολλών φωνηέντων που διαλύουν λέει... είναι ένα απολειφάδι του συστήματος, της ελληνικής γλώσσας. Δεν έχεις καμία δικαιολογία που τους ψήφισες, είσαι και εσύ συνυπεύθυνος για΄τι η πατρίδα μας έχει πάρει αυτή τη κατηφόρα.. Γιατί δεν κάνατε λίγο υπομονή, δεν βάλατε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει, δεν συγκρατήσατε το θυμικό σας αλλά πήγατε όλοι μαζί και ακολουθήσατε τον ψεύτη..", είπε χαρακτηριστικά.
Το στιγμιότυπο του 4.40

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση