GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλωσορίζει το Ελληνικό Καλοκαίρι

Ελληνικό καλοκαίρι! Όλα αυτά που μας έκαναν διάσημους: ήλιος και θάλασσα, βουτιές, χάδια κι αγκαλιές, χορός στην άμμο μέχρι το ξημέρωμα...


Ελληνικό καλοκαίρι! Όλα αυτά που μας έκαναν διάσημους: ήλιος και θάλασσα, βουτιές, χάδια κι αγκαλιές, χορός στην άμμο μέχρι το ξημέρωμα, γεύσεις, χρώματα κι αρώματα από την Ελλάδα έτσι όπως μας αρέσει!
Η Grecotel αναδεικνύει την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από μια συλλογή από μοναδικά ξενοδοχεία. Με έμπνευση τις μαγευτικές παραλίες που απλώνονται μπροστά τους προσφέρουν κάτι παραπάνω από μια απόδραση σε παραμυθένια τοπία: χαρίζουν μοναδικές στιγμές με αυτούς που αγαπάτε και εικόνες που η ανάμνησή τους θα σας κάνει πάντα να χαμογελάτε.
Φέτος το καλοκαίρι απολαύστε αξέχαστες διακοπές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις μοναδικές προσφορές της Grecotel:
  • ΔΩΡΕΑΝ διαμονή, διατροφή & δραστηριότητες για τα παιδιά στο ολοκαίνουριο Summer Camp
  • ΔΩΡΕΑΝ extra διανυκτερεύσεις για να παρατείνετε τις διακοπές όσο τραβάει η ψυχή σας
  • ΔΩΡΕΑΝ ημιδιατροφή για μικρούς και μεγάλους σε μοναδικά εστιατόρια και προνομιακές τιμές ημιδιατροφής
  • ΔΩΡΕΑΝ το αυτοκίνητο ή τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την κράτησή σας σε επιλεγμένους τύπους δωματίων
  • 30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε θεραπείες αναζωογόνησης στα Elixir Spa
  • Εκπτώσεις και Προνόμια
Η Grecotel σας υποδέχεται με ολοκαίνουριες απίθανες προτάσεις για αξέχαστες διακοπές με την οικογένειά σας!
Μη χάσετε το Νέο mega Αqua Park στο Club Marine Palace all-inclusive Resort στο Πάνορμο της Κρήτης. Σε μια έκταση 6.000 τ.μ. σπάει όλα τα ρεκόρ: γιγάντιες νεροτσουλήθρες, πύργοι περιπέτειας για μικρούς και μεγάλους, φανταστικά τούνελ, ατέλειωτες πισίνες, υδάτινες διαδρομές με εκτοξευτήρες νερού και πολλά άλλα!

Και για τα παιδιά; ...τα πάντα!
Νέο Grecotel Kids Summer Camp με εκπληκτικές δραστηριότητες -από Ακαδημία ποδοσφαίρου της Arsenal και μαθήματα φωτογραφίας, χορού, μακιγιάζ και αγγλικών μέχρι-... σχολή για top models!

Φανταστικός παιχνιδότοπος Grecoland σε όλα τα ξενοδοχεία της Grecotel με απίστευτες δραστηριότητες και στα Tasty Corner των ξενοδοχείων Δωρεάν ολόφρεσκα γεύµατα για τα παιδιά. Στις οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρότερα παιδιά ο πλούσιος GrecoBaby εξοπλισμός δίνει τη λύση!
Και βέβαια ολοκαίνουρια εστιατόρια σε μοναδικές τοποθεσίες, αμέτρητες a la carte επιλογές & συγκλονιστικά μενού.
Με το χαμόγελο και την διακριτική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της Grecotel.
Ζήστε ό,τι ονειρεύεστε στην Κρήτη, την Κέρκυρα, την Πελοπόννησο, τη Μύκονο, το Σούνιο, τη Χαλκιδική, την Αλεξανδρούπολη, τη Ρόδο. Μη χάσετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τη διαμονή σας στην Κω και το κοντινό της Bodrum στα παράλια της Τουρκίας.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τιμές διαμονής αλλά και τις καλοκαιρινές προσφορές για κάθε ξενοδοχείο παρακαλώ πατήστε εδώ.
Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων 210 7280404

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση