GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η όμορφη σύζυγος του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που πουλάει λουλούδια στη λαϊκή (ΦΩΤΟ)

Ο βουλευτής σύζυγος, δεν άλλαξε σε τίποτα τις καθημερινές της συνήθειες και τη δουλειά στον πάγκο της λαϊκής αγοράς. Ζει όπως πριν και ...


Ο βουλευτής σύζυγος, δεν άλλαξε σε τίποτα τις καθημερινές της συνήθειες και τη δουλειά στον πάγκο της λαϊκής αγοράς. Ζει όπως πριν και παραμένει μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Ο λόγος για την Χριστίνα Σαμόλαδου, η οποία μπορεί να είναι παντρεμένη με τον βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη, ωστόσο αποτελεί την… εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τους συγγενείς των βουλευτών να αλλάζουν τις εργασιακές τους συνήθειες.
Η κ. Σαμόλαδου, διατηρεί φυτώριο στην Ελασσόνα Λάρισας και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή πουλάει τα λουλούδια της, που υπεραγαπά, στη λαϊκή.
Μάλιστα έχει μαζί της και ένα σημειωματάριο στο οποίο καταγράφει τα παράπονα και τις απορίες των πολιτών για να τα δείξει στον βουλευτή σύζυγό της, ο οποίος κάθε φορά που είναι στη Λάρισα περπατάει σε όλη τη λαϊκή και ακούει τα προβλήματα του κόσμου.
«Δεν μπορώ να καταλάβω», μας λέει η Χριστίνα Σαμόλαδου, «γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Αγωνίζομαι για την επιχείρηση που έχω και είμαι και εγώ όπως ο κάθε πολίτης. Πληρώνω λογαριασμούς και υποχρεώσεις».
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης που διετέλεσε επί 3 θητείες βουλευτής στο New hampsire των ΗΠΑ και τώρα είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ζητά από όλους τους βουλευτές να κάνουν το αυτονόητο όπως λέει. «Να βγουν στους δρόμους, να δουν πως ζει ο κόσμος, να κατανοήσουν στην πράξη τις έννοιες και τα προβλήματα των πολιτών. Οφείλουμε να το κάνουμε όλοι αυτό αν θέλουμε αυτή η χώρα να πάει μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση