GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής - Βασικός με την Αυστραλία ο Γιάννου

Χωρίς εκπλήξεις και με σχήμα 4-4-2 θα παραταχθεί σε λίγη ώρα η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με την Αυστραλία, στο στάδιο «ΑΝΖ» του Σίδνε...


Χωρίς εκπλήξεις και με σχήμα 4-4-2 θα παραταχθεί σε λίγη ώρα η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με την Αυστραλία, στο στάδιο «ΑΝΖ» του Σίδνεϊ. 

Ο Ορέστης Καρνέζης θα υπερασπιστεί την εστία της «γαλανόλευκης», δεξιά στην άμυνα θα είναι ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με παρτενέρ τον Μάριο Οικονόμου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ανδρέας Σάμαρης, δεξί χαφ ο Γιάννης Γιαννιώτας και αριστερό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Δημήτρη Διαμαντάκο και Απόστολο Βέλλιο. 

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στέφανος Καπίνο, Γιώργος Τζαβέλλας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Βαγγέλης Μόρας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Τάσος Μπακασέτας, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Πέτρος Μάνταλος, Χοσέ Χολέμπας, Χρήστος Αραβίδης και Θανάσης Παπάζογλου. 

Η Αυστραλία θα παραταχθεί με τους Ράιαν, Γκέρια, Μίλιγκαν, Ντέγιενεκ, Κρούζε, Μόουϊ, Σμιθ, Γιέντινακ, Μπερνς, Σένσμπουρι, ενώ στην αιχμή του δόρατος για τα «καγκουρό» θα είναι ο Απόστολος Γιάννου. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση