GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ριφιφί" σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Την εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών που καταγγέλθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο από ιδιοκτήτες καταστημάτων, στην εμπορική στοά «Μπεζεστέν...


Την εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών που καταγγέλθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο από ιδιοκτήτες καταστημάτων, στην εμπορική στοά «Μπεζεστένι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές της πόλης.

Μεταξύ των καταστημάτων αυτών είναι και κοσμηματοπωλείο, το οποίο οι δράστες διέρρηξαν με τη μέθοδο του «ριφιφί», αφαιρώντας από το εσωτερικό του αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 175.000 ευρώ.

Ένας εκ των δραστών συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής. Είναι 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί το προηγούμενο διάστημα ένταλμα από τον 7ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ενώ, την ίδια ώρα, τα στοιχεία των συνεργών του παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, το διάστημα 27 - 29 Φεβρουαρίου, παραβίασαν αρχικά την είσοδο της εμπορικής στοάς και στη συνέχεια διέρρηξαν ένα τυπογραφείο κι ένα κατάστημα πώλησης υφασμάτων, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Βασικός τους «στόχος», όμως, φαίνεται ότι ήταν το κοσμηματοπωλείο.

Αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του καταστήματος εισήλθαν στο εσωτερικό του, όπου απενεργοποίησαν τον συναγερμό και τις κάμερες ασφαλείας.

Στη συνέχεια ανενόχλητοι «σήκωσαν» τα διαθέσιμα χρυσαφικά και κοσμήματα, ενώ από το χρηματοκιβώτιο άρπαξαν πλάκες χρυσού και ξένα νομίσματα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 176.800 ευρώ.

Ο 26χρονος συλληφθείς οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ από την Αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση