GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο τροχαίο: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σπίτι!

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα, όταν δύο οχήματα που οδηγούσαν γυναίκες, συγκρούστηκαν σφοδρά στο κέντρο τ...


Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα, όταν δύο οχήματα που οδηγούσαν γυναίκες, συγκρούστηκαν σφοδρά στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα το ένα όχημα να καταλήξει σε σπίτι που διαμένει οικογένεια με ένα μικρό παιδί το οποίο τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
 
Το ασυνήθιστο τροχαίο, γράφει το eviazoom.gr,  συνέβη στις 11:30 το πρωί, όταν το ένα όχημα που ερχόταν από τον δρόμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το ΙΧ που κινούταν προς την Αναπαύσεως το οποίο έφυγε από την πορεία του και «μπούκαρε» στο σπίτι που βλέπετε.
 
Όπως προαναφέρθηκε, το παιδάκι της οικογένειας τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται μέχρι τώρα.
 
Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση