GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Άντρας γέμισε με τρύπες στην πλάτη μετά από θεραπεία

Οι εικόνες είναι αποκρουστικές. Είναι η πλάτη ενός άντρα, γεμάτη με μαύρες τρύπες, έπειτα από μια θεραπεία που πήγε τραγικά λάθος. Ο ...


Οι εικόνες είναι αποκρουστικές. Είναι η πλάτη ενός άντρα, γεμάτη με μαύρες τρύπες, έπειτα από μια θεραπεία που πήγε τραγικά λάθος. Ο 63χρονος Li Lin, υπέφερε από πόνους στον ώμο του και αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτούς, κάνοντας μια θεραπεία με βεντούζες. 

Ο άντρας, ακολουθούσε τη θεραπεία από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, με την ελπίδα ότι σταδιακά θα άρχιζε να νιώθει καλύτερα. Ο θεραπευτής του, του υποσχέθηκε πως η συγκεκριμένη μέθοδος, ονομάζεται "ba guan", εφαρμόζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και αποτελεί παράδοση της Κίνας. 

Εντούτοις, αντί να δει καλυτέρευση στους πόνους, ο άντρας από την Chengdu, πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan νοτιοδυτικά της Κίνας, έπαθε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη με ανοιχτές πληγές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. 

Ο θεραπευτής τοποθετούσε τα ποτήρια στο ίδιο σημείο κάθε μέρα, πράγμα που δεν θα έπρεπε να γίνεται. Ο 63χρονος απευθύνθηκε σε γιατρό, ο οποίος φροντίζει τις πληγές του. 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση