GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μπροστά στη σύζυγο και το παιδί του

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας νοσηλεύεται ένας 46χρονος άνδρας, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλια...


Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας νοσηλεύεται ένας 46χρονος άνδρας, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου, κι ενώ ο 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, βρισκόταν στο σπίτι του στη Ζαχάρω μαζί με την σύζυγο και τον ανήλικο γιο τους.

Ο 46χρονος, χωρίς να πει τίποτα, βγήκε στην αυλή και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά με ένα μαχαίρι κουζίνας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας κι από εκεί, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στη νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως, αστυνομικοί του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν στην αυλή του σπιτιού το μαχαίρι με το οποίο ο 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ ενημερώθηκαν για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση