GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόγραμμα σίτισης αστέγων και απόρων στη Θεσσαλία

Η πρώτη Περιφέρεια που ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό για την σίτιση αστέγων αλλά και απόρων είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως ανακοίνωσε...


Η πρώτη Περιφέρεια που ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό για την σίτιση αστέγων αλλά και απόρων είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, κατά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των προμηθευτών των τροφίμων.

Πρόκειται δε να καλύψει τις ανάγκες 933 οικογενειών ανά την Θεσσαλία και σε 17 Δήμους συνολικά. Για κάθε οικογένεια υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία μέσα από την οποία θα λάβει τα τρόφιμα από τα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων. Τα τρόφιμα αυτά θα δίνονται σταδιακά και θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του κώδικα τροφίμων και ποτών.

Το πρόγραμμα, που πρόκειται να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή είναι προϋπολογισμού 250 χιλιάδων ευρώ και υλοποιείται στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκτέλεση του έργου παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση