GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ από τα αποκλεισμένα ΙΧ στην εθνική οδό

Αναγνώστες έστειλαν συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη σήραγγα της εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας, στην οποία έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες...


Αναγνώστες έστειλαν συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη σήραγγα της εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας, στην οποία έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες αυτοκίνητα. Όπως θα δείτε στις εικόνες τα νερά έχουν σχηματίσει έναν ορμητικό χείμαρρο που κάνει τη διάβαση του οδοστρώματος αδύνατη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι οδηγοί και οι επιβάτες των ΙΧ είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Τροχαία και την πυροσβεστική υπηρεσία.
Οι ισχυρές καταιγίδες που πλήττουν αυτή την ώρα Μεσσηνία και Αρκαδία έχουν σαν αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει πλημμυρίσει και η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που κατευθύνουν τους οδηγούς στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς η διέλευση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση