GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάντος: Ο Κριστιάνο θα χτυπάει τα πέναλτι

Ασπίδα προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά το χαμένο πέναλτι του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο μα...


Ασπίδα προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά το χαμένο πέναλτι του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς κόντρα στην Αυστρία. 

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι εφόσον η Πορτογαλία κερδίσει πέναλτι στα επόμενα ματς, θα το εκτελέσει κανονικά ο Κριστιάνο, εκφράζοντας μάλιστα τη σιγουριά του ότι αυτή τη φορά θα ευστοχήσει. 

«Αν κερδίσουμε πέναλτι στο επόμενο ματς, θα το εκτελέσει ο Κριστιάνο και θα σκοράρει. Σκοράρει συνεχώς, είναι νικητής και πάντα αντιδρά σωστά, όταν κάνει ένα λάθος. Αυτό περιμένουμε από εκείνον», είπε ο Φερνάντο Σάντος και στη συνέχεια απάντησε για τις περίφημες εκτελέσεις των φάουλ. 

«Ο Κριστιάνο πάντα θέλει να εκτελεί τα φάουλ και πάντα αυτός τα εκτελούσε. Αν ο Γκερέιρο δεν είχε σκοράρει σε φιλικό με φάουλ, δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Παίξαμε πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά. Κάναμε την Αυστρία να μοιάζει με μικρή ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση