GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης της Λεωφόρου

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει το όραμα της Λεωφόρου, αφού σήμερα το μεσημέρι 6/6 αρχίζουν τα έργα της ανακαίνισης του «Απόστολος Νικολαΐ...


Σε φάση υλοποίησης μπαίνει το όραμα της Λεωφόρου, αφού σήμερα το μεσημέρι 6/6 αρχίζουν τα έργα της ανακαίνισης του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όλα είναι έτοιμα για να μπουν τα πρώτα συνεργία για τον καλλωπισμό του γηπέδου, καθώς και την ανακαίνιση των εξεδρών και των εσωτερικών χώρων.

Στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού θα δώσουν το «παρών» οι υπεύθυνοι του έργου, που θα κάνουν ενημέρωση στους εκπροσώπους Τύπου για τις διαδικασίες και την πορεία των έργων από εδώ και στο εξής.

Στον Παναθηναϊκό πάντως έχουν κάνει τις κατάλληλες ενέργειες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, που θα σημάνει την έναρξη των βασικών εργασιών, όπως η ανύψωση της εξέδρας επί της οδού Τσόχα, καθώς και η κατασκευή των σουιτών.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση