GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο διάλογος του Τσίπρα με τον Βαλς στο Μέγαρο Μαξίμου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο ομόλογό του, Μανουέλ Βαλς, στο Μέγαρο  Μαξίμου. ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο ομόλογό του, Μανουέλ Βαλς, στο Μέγαρο  Μαξίμου.

«Η επίσκεψη σας στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στενή σχέση συνεργασίας και αλληλοκατανόησης ανάμεσα στις χώρες μας. Η Ελλάδα  και η Γαλλία μοιράζονται κοινές αξίες», είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός στον κ. Βαλς κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά από τις κάμερες.

«Η κυβέρνησή σας στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλευρό της Ελλάδας  πέρσι το καλοκαίρι και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και πιστεύω ότι το γεγονός πως είστε εδώ και επιμείνατε να γίνει η συνάντηση παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αυτές τις ημέρες σηματοδοτεί την αταλάντευτη στάση στήριξης αυτής της κοινής πορείας και της συνεργασίας ανάμεσα στους πρόσφυγες», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του ο Γάλλος Πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Γαλλία στήριξε την Ελλάδα για τη παραμονή της στην Ευρωζώνη και πρόσθεσε: «Μπορείτε να υπολογίζετε σε μας».

Δείτε αναλυτικά το διάλογο που είχαν οι δύο τους μπροστά από τις κάμερες. 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση