GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή οι δράστες της επίθεσης στον κομμωτή Π. Καλλίτση

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το μεσημέρι οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση και την απόπειρα ληστείας κατά του γνωστού κομμωτ...


Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το μεσημέρι οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση και την απόπειρα ληστείας κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση, τον Ιανουάριο, στο γκαράζ του σπιτιού του στον Λυκαβηττό, κατά την οποία τραυματίστηκε από πυροβολισμό στο στήθος και τα πόδια.

Οι τρεις αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ νωρίτερα εμφανίστηκαν και ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 29χρονο ειδικό φρουρό, έναν 42χρονο κρατούμενο των Φυλακών Αγιάς Χανίων ο οποίος είχε βγει με τακτική άδεια και έναν 34χρονο Ιρακινό.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι δύο πρώτοι στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου και στην Ομόνοια ο τρίτος.

Ο 42χρονος είναι σεσημασμένος για σύσταση συμμορίας, ένοπλες ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, εκτίοντας πολυετείς ποινές κάθειρξης. 

Στην κατοχή του 29χρονου και από τις κατ' οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο πιστόλια με γεμιστήρες και φυσίγγια που κατείχε νόμιμα, έξι φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, τρία διαβατήρια ξένων Αρχών, ένα ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, Ελληνικό Δελτίο Ταυτότητας και δύο κάρτες αλλοδαπών Αρχών, δύο συναλλαγματικές και αντίγραφο πελάτη Τράπεζας, καθώς και πλήθος συσκευών τηλεφώνων και καρτών sim.

Στην κατοχή του 34χρονου και του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές τηλεφώνων και κάρτες sim.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων εγκληματικών πράξεων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση