GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Ο Τσίπρας έχει συνθηκολογήσει με όρους ηττημένου

Αλλαγή πολιτικής ώστε να αλλάξει και η συμφωνία, προτείνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννημα...


Αλλαγή πολιτικής ώστε να αλλάξει και η συμφωνία, προτείνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Φώφη Γεννηματά επικρίνει την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησής της είναι αρνητικά με τραγική κατάληξη τη μόνιμη, όπως λέει, επιτροπεία.

Χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα «πρόθυμο» Πρωθυπουργό, ο οποίος ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών για να παραμείνει στην εξουσία, ενώ επισημαίνει ότι η ανάπτυξη που υπόσχεται είναι μία ακόμη αυταπάτη. «Έχει συνθηκολογήσει με όρους ηττημένου», λέει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση, καθώς «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αποδείχθηκαν όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρει ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της είναι οι προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που θα απελευθερώσουν την οικονομία από τις στρεβλώσεις και θα είναι ασπίδα στον πολίτη. Απορρίπτει ταυτόχρονα το δίλημμα «Μεταρρυθμιστές ή Όχι» ως παραπλανητικό.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι με τον σχηματισμό της Επιτροπής Διαλόγου η ανασυγκρότηση που επιχειρείται αφορά στην Προοδευτική Δημοκρατική παράταξη συνολικά, και επαναλαμβάνει ότι η βάση θα αποφασίσει για το ποια θα είναι η ηγεσία, ζητώντας από όλους να μην εμπλέκουν τον Κώστα Σημίτη γιατί θα εκτεθούν.

Παράλληλα απάντησε σε όσα στελέχη του χώρου προτείνουν ίδρυση νέου κόμματος, λέγοντας ότι «δεν θα προκύψει με φαντασιώσεις παρθενογένεσης και αναζητήσεις Μεσσία», αλλά με συμπόρευση κομμάτων, κινήσεων και συλλογικοτήτων στη βάση μιας προοδευτικής, προγραμματικής συμφωνίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση