GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακή τραγωδία: Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και γιος

Νεκροί βρέθηκαν στο Βραχάτι Κορινθίας στο προαύλιο οικίας ένας άντρας και στο εσωτερικό του σπιτιού ο 49χρονος γιος του.   Λίγο μετά ...


Νεκροί βρέθηκαν στο Βραχάτι Κορινθίας στο προαύλιο οικίας ένας άντρας και στο εσωτερικό του σπιτιού ο 49χρονος γιος του.
 
Λίγο μετά τις 11 το πρωί την Τρίτη, σύμφωνα με το korinthostv.gr, ενημερώθηκε η αστυνομία από περίοικο που ανέφερε πυροβολισμούς που ακούστηκαν από την συγκεκριμένη οικία.
 
Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που εντόπισαν στην αυλή τον πατέρα και δίπλα του, στο ύψος του αυχένα, ένα περίστροφο. Στη συνέχεια μέσα στο σπίτι εντόπισαν και τον 49χρονο γιο του.
 
Η έρευνα των αστυνομικών είναι σε εξέλιξη ενώ στο "μικροσκόπιο" των Αρχών είναι το όπλο που βρέθηκε στην αυλή. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο πατέρας να σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ενώ ερευνούν και την πληροφορία ότι ο 49χρονος φέρεται στο παρελθόν να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση