GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γευστικές δημιουργίες στην Κηφισιά

Διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο και μία secret αυλή για να απολαύσετε after office γεύμα ή δείπνο με τους φίλους σας. Ο λόγος για το εστ...


Διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο και μία secret αυλή για να απολαύσετε after office γεύμα ή δείπνο με τους φίλους σας. Ο λόγος για το εστιατόριο Stoffa, στην Κηφισιά που από το Μάρτιο του 2013 στεγάζεται σε έναν ιστορικό χώρο –εδώ κάποτε λειτουργούσε επί σειρά ετών η ταβέρνα των αδερφών Τσαλαβούτα– το οποίο θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς για εσάς και την παρέα σας στα βόρεια προάστια κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Οφείλει το όνομά του στο συνδυασμό της κυριολεκτικής σημασίας της λέξης στόφα (η παραδοσιακή μαγειρική κουζίνα που καίει ξύλο) και στη μεταφορική απόδοσή της (ο ιδιαίτερος χαρακτήρας ενός ατόμου ή μιας ομάδας ατόμων).

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα μοντέρνο εστιατόριο με pop στοιχεία, old school αντικείμενα και παραδοσιακά έπιπλα, το οποίο δίνει βάση στη μοντέρνα, ελληνική, δημιουργική κουζίνα με μεσογειακές πινελιές.

Το λαχταριστό, γευστικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις προτάσεις του καταλόγου, από τον οποίο ξεχωρίζουν η χορταστική σταβλίσια σπαλομπριζόλα, η ξεχωριστή Picanha Angus στη σχάρα, το μοσχαρίσιο κότσι με σπιτικό κριθαράκι, η τρυφερή ταλιάτα από κόντρα μόσχου αλλά και μεζέδες "για τη μέση".

Τις ηλιόλουστες ημέρες ο καταπράσινος κήπος στην είσοδο φιλοξενεί τους επισκέπτες για φαγητό αλλά και cocktails (signature cocktails από το μενού αλλά και απρόσμενες εμπνεύσεις του mixologist θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς) ενώ η secret πίσω αυλή ανοίγει τις πόρτες της για τις καλοκαιρινές βραδιές.
Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα signature cocktails του μενού, τα οποία θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
Info
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: από τις 18.30, Σάββατο-Κυριακή: από τις 12.00
Τιμή: από €20-25/άτομο
Βασιλίσσης Αμαλίας 20, Κηφισιά
Τηλ. 210 8013853
https://www.facebook.com/StoffaKifissia

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση