GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με τον Πατριάρχη Αντιοχείας – Αγνοείται από την Κυριακή

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου καθώς αγνοείται από την Κυριακή σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο ειδήσεων. Ο...


Θρίλερ με την εξαφάνιση του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου καθώς αγνοείται από την Κυριακή σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος την Κυριακή εγκαινίασε μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας, ωστόσο, μόλις τελείωσε η τελετή, όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο Xinhua, ένας βομβιστής αυτοκτονίας, ανατίναξε το γιλέκο του με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρία άτομα και να τραυματιστούν άλλα πέντε.
Το συριακό παρατηρητήριο, που ενημερώνεται από το δίκτυο ακτιβιστών του, δήλωσε ότι από την έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του Πατριάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση