GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο δικαστήριο για χρέη στο Δημόσιο η Δήμητρα Ματσούκα

Σε δικαστική διαμάχη για χρέη στο Δημόσιο φαίνεται ότι έχει εμπλακεί το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα.  Τον Νοέμβριο...


Σε δικαστική διαμάχη για χρέη στο Δημόσιο φαίνεται ότι έχει εμπλακεί το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα. 

Τον Νοέμβριο του 2012, η ηθοποιός είχε καταδικαστεί ερήμην για χρέη προς το δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση, για υπόθεση μη καταβολής φόρων εισοδήματος για τα έτη 2005 και 2006.  

Η Δήμητρα Ματσούκα άσκησε έφεση και όλο αυτό το διάστημα περίμενε να εκδικαστεί η υπόθεσή της. Σύμφωνα με το περιοδικό Full Life, η υπόθεση της ηθοποιού, επρόκειτο να εκδικαστεί στο Εφετείο Αθηνών, πριν από έναν μήνα. Όμως η υπόθεσή της τελικά πήρε αναβολή για έναν χρόνο.

Το πρωί της Πέμπτης, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» και δήλωσε για την δικαστική της περιπέτεια: "Είναι σε εξέλιξη και τελειώνει (αυτή η ιστορία) ελπίζω. Δεν είναι ευχάριστο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ένας διακανονισμός είναι!".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση