GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέθηκαν σε χορτοφάγους κραδαίνοντας λουκάνικα και πετώντας ψάρια!

Επίθεση με “όπλα”... λουκάνικα και ψάρια δέχθηκαν οι θαμώνες και οι εργαζόμενοι vegan καφετέριας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα...


Επίθεση με “όπλα”... λουκάνικα και ψάρια δέχθηκαν οι θαμώνες και οι εργαζόμενοι vegan καφετέριας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook η καφετέρια Kiwi, την επίθεση πραγματοποίησαν νεοναζί οι οποίοι πριν από ένα μήνα είχαν ζητήσει να πληροφορηθούν αν στο κατάστημα συχνάζουν ομοφυλόφιλοι ή διεμφυλικοί.

“Έβγαλαν ψημένο κρέας, λουκάνικα και ψάρια και άρχισαν να τα τρώνε και να μας τα πετάνε, και μετά άρχισαν να καπνίζουν... προσπαθούσαν απλά να προκαλέσουν τους φίλους μας και να μας προσβάλουν”, αναφέρεται στην ανάρτηση της καφετέριας, στην οποία απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ θαμώνων και ακροδεξιών, στην οποία ενεπλάκησαν και κάτοικοι της περιοχής, κατά τη διάρκεια των οποίων σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.

Οι... κρεατοφάγοι επιτιθέμενοι πρόλαβαν να διαφύγουν της σύλληψης, εγκαταλείποντας το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση