GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών στο Χαμόγελο του Παιδιού

Μία υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη έθεσε στη διάθεση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιο...


Μία υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη έθεσε στη διάθεση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η εταιρεία Forthnet, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, με επίκεντρο τη στήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Forthnet διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η στήριξη, αυτήν τη φορά, πραγματοποιήθηκε μέσω της κινητοποίησης των ίδιων των συνδρομητών της εταιρείας. Έτσι, με αφετηρία την 11η Νοεμβρίου 2015, με κάθε ενεργοποίηση Forthnet ή Nova e-bill από τους συνδρομητές της, η Forthnet προσέφερε 1 ευρώ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ανταπόκριση των συνδρομητών της εταιρείας ήταν άμεση και αποτελεσματική. Μέσα σε έξι μήνες οι εγγραφές των συνδρομητών Forthnet & Nova στην υπηρεσία e-bill έφτασαν τις 70.000 και αυτόματα μετατράπηκαν σε 70.000 ευρώ.

Η θερμοκοιτίδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Forthnet, πρόκειται να εγκατασταθεί εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών και η εταιρεία θα καλύψει παράλληλα, τόσο το κόστος λειτουργίας, όσο και το κόστος εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση