GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολονύχτια διαδικασία για την αφαίρεση των ζωτικών οργάνων της Νίκης

Στις 6 περίπου το πρωί ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η διαδικασία για την αφαίρεση των ζωτικών οργάνων της 16χρο...


Στις 6 περίπου το πρωί ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η διαδικασία για την αφαίρεση των ζωτικών οργάνων της 16χρονης Νίκης Νικολοπούλου, κόρη του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Στο ΠΓΝΠ όπου και κατέληξε χθες το κορίτσι, έφτασε ομάδα γιατρών από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Η Νίκη δώρισε τα μάτια της, το συκώτι και τα δύο νεφρά της. διαδικασία μόνο για την αφαίρεση των νεφρών διήρκεσε τρεις περίπου ώρες.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια και λουλούδια να κατατεθούν χρήματα το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα, στην ΕΨΥΕΠΕΑ, στην Κιβωτό της Αγάπης και στη Μέριμνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση