GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο και τούτο! Η... κακοποιημένη Άμπερ Χερντ είχε δείρει την πρώην της!

Το πολύκροτο διαζύγιο της Αμπερτ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ, επειδή εκείνος τη χτύπησε όπως ισχυρίζεται η σύζυγος, κάνει το γύρο του κό...


Το πολύκροτο διαζύγιο της Αμπερτ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ, επειδή εκείνος τη χτύπησε όπως ισχυρίζεται η σύζυγος, κάνει το γύρο του κόομου και απασχολεί τα μίντια κάθε μέρα, εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Μάλιστα, η Χερντ έχει ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του ηθοποιού και διεκδικεί μεγάλο μέρος της περιουσίας του, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο χολυγουντιανός ηθοποιός ήταν αυτός που κακοπερνούσε μέσα στον γάμο τους. 

Σύμφωνα όμως με το TMZ, η κυρία Χερντ έκανε τα ίδια στο παρελθόν, όταν μάλιστα συζούσε με γυναίκα.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, το 2009 η Άμπερ Χερντ και η πρώην συντροφός της, η φωτογράφος Τάσια Βαν Ρι,  τσακώθηκαν άγρια, δημοσίως στο αεροδρόμιο του Σιάτλ. Τότε η Χερντ άρπαξε το χέρι της Ρι και την χτύπησε.

Η φωτογράφος πήγε στην αστυνομία, η Χερντ συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας και πέρασε από δίκη.

Σύμφωνα μάλιστα με την Mirror, οι δύο γυναίκες ήταν κρυφά παντρεμένες μέχρι το 2012 και μόλις η Αμπερ χώρισε από τον Ντεπ, ξαναγύρισε στην Ρι. 

Σε ηχητικό ντοκουμέντο από την εκδίκαση της υπόθεσης που παρουσιάζει το ΤΜΖ, ο εισαγγελέας αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη αλλά ακούγεται να λέει στην ξανθιά ηθοποιό ότι δεν την γλίτωσε και ότι η υπόθεση μένει ανοιχτή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση