GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πολιτικοί και οι αυταπάτες της εξουσίας

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας. Η Δύναμη και η Εξουσία δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δύναμη σημαίνει να μπορείς να πετύχεις άμεσα αυτό που ...

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας.

Η Δύναμη και η Εξουσία δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Δύναμη σημαίνει να μπορείς να πετύχεις άμεσα αυτό που πιστεύεις, αυτό που οραματίζεσαι και σχεδιάζεις.
Εξουσία σημαίνει ότι μπορείς να δώσεις εντολή για την επίτευξη ενός στόχου.
Διατάζεις για να γίνει αυτό που θέλεις.
Για να γίνει πράξη όλο αυτό όμως, δεν εξαρτάται από σένα.
Αλλά πότε και πως θα φτάσει αυτή η εντολή, στο χωράφι, στο σχολείο, στον ελεύθερο επαγγελματία, στον δημόσιο υπάλληλο.
Στην παντοδυναμία του ΠΑΣΟΚ την εξουσία μπορεί να την είχε η κυβέρνηση του Σημίτη, την δύναμη όμως την είχε το μπουμπούκι ο Φωτόπουλος και ο Τσουκαλάς. Ναι ο σημερινός του ΣΥΡΙΖΑ.
Η εξουσία με εκφραστή τον υπουργό εργασίας Γιαννίτση είχε την πρόθεση να κάνει μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, την δύναμη όμως την είχαν τα συνδικάτα,
που όχι μόνο δεν επέτρεψαν τις αλλαγές, αλλά ήταν τόση η δύναμη τους που έστειλαν τον εκπρόσωπο της εξουσίας Γιαννίτση σπίτι του.
Το ίδιο συνέβη και πιο παλιά με την προσπάθεια πάλι για το ασφαλιστικό του Σιούφα επι Ν.Δ.
Και αν στα χρόνια των μνημονίων οι αντιστάσεις του κόσμου δεν ήταν τόσο δυνατές ώστε να αποτρέψουν την ψήφιση των μέτρων, είχαν όμως την δύναμη να αποτρέψουν την εφαρμογή τους.
Ακόμα και σήμερα, 5 χρόνια μετά την ψήφισή τους δεν έχουν εφαρμοστεί πολλές από της μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο ούτε και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Αυτή την διαφορά δεν μπόρεσαν να την αντιληφθούν ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Νόμιζαν ότι μαζί με την εξουσία απέκτησαν και την δύναμη.
Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Λαλίστατοι φαφλατάδες υπουργοί και βουλευτές υπόσχονταν ό,τι ανοησία κατέβαζε η κούτρα τους με την βεβαιότητα ότι είχαν και την δύναμη να την εφαρμόσουν.
Απέκτησαν την εξουσία και σε ένα παραλήρημα ενθουσιασμού πίστεψαν ότι είχαν και την δύναμη να υποκύψουν όλοι απέναντι τους ντόπιοι και ξένοι.
Δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν ότι δεν είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι που θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Υπάρχουν πολλά εξωθεσμικά κέντρα που αποφασίζουν για μας.

Πήρε έξι μήνες στον Αλέξη να καταλάβει ότι η εξουσία δεν βαδίζει δίπλα-δίπλα με την δύναμη αλλά με την υποτέλεια.
Η εξουσία δεν πάει αγκαλιά με την δύναμη αλλά με την υποταγή.
Αυτό συνέβαινε πάντα στην Ελλάδα.
Υποταγή στα ντόπια συμφέροντα στην διαπλοκή και φυσικά τα 6 τελευταία χρόνια στους δανειστές.
Έτσι για να μην αυταπατάσαι για άλλη μια φορά βρε Αλέξη.

Και αυτές τις αυταπάτες δεν τις είχε μόνο ο Αλέξης αλλά και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα ντελίριο ενθουσιασμού κατέλαβε τους οπαδούς, φαντάστηκαν ότι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν και αυτοί στην αίθουσα του θρόνου.
Πανηγυρισμοί, συγκεντρώσεις, λάβαρα και συνθήματα σε ημερήσια διάταξη.
Τι απέμεινε σήμερα από όλα αυτά;
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες.

Στους οργισμένους
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν εκείνοι που θεωρούν ότι αυτό που είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που διακήρυττε χθες, έχει απομακρυνθεί από τις αρχές και την ιδεολογία του και πιστεύουν ότι έχει αποκτήσει πια, συνήθειες, συμπεριφορές και παθογένειες του σάπιου πολιτικού συστήματος που ήθελε να ανατρέψει.
Είναι όλοι εκείνοι που νοιώθουν μια τεράστια οργή μέσα τους, γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι τους πρόδωσαν το όνειρο, την ελπίδα, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά τους.
Είναι οι 320.160 λιγότεροι ψηφοφόροι των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη συν κάποιες άλλες χιλιάδες που έχουν απομακρυνθεί από τότε μέχρι σήμερα.
( εκλογές 25ης Ιανουαρίου 2.246.064 - 1.925.904 εκλογές 20ης Σεπτέμβρη)
Είναι εκείνοι που δεν μπορούν να «χωνέψουν» ότι έπεσαν θύματα
ανίκανων τσαρλατάνων.
Είναι θυμωμένοι περισσότερο με τον εαυτό τους που επέτρεψαν σε έναν δημαγωγό της δεκάρας να τους εξαπατήσει.
Δεν συγχωρούν στον εαυτό τους, που δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν πόσο ανέφικτες και έκτος πραγματικότητας ήταν οι υποσχέσεις του.
Είναι όλοι αυτοί που νοιώθουν εκτεθειμένοι και ντροπή απέναντι σε φίλους και γνωστούς για τις θέσεις που υπερασπίζονταν τότε και ψάχνουν σήμερα να βρουν νέα κομματική στέγη.

Στους ενάρετους .
Γιατί ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτή την δεύτερη, μικρή και αυτή, αλλά μεγαλύτερη από την πρώτη κατηγορία, είναι όλοι αυτοί που σιωπούν.
Που δεν παίρνουν θέση και απέχουν από οποιαδήποτε πολιτική κουβέντα.
Είναι οι άνθρωποι που εντάχτηκαν στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ όχι λόγω των αριστερίστικων ρητορειών του, αλλά από την επιθυμία τους να αλλάξει το σάπιο πολιτικό σύστημα εξουσίας, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Είναι εκείνοι που προσδοκούσαν μια καλύτερη διαπραγμάτευση μέσα στα πλαίσια της ΕΕ με λιγότερο επώδυνα μέτρα.
Και νοιώθουν ότι έσπασαν τα μούτρα τους.
Στέκονται αμήχανα, απέναντι στο θέαμα μιας κυβέρνησης που τα υποσχέθηκε όλα και τα αρνήθηκε όλα!
Είναι εκείνοι που παρακολουθούν προβληματισμένοι τα γεγονότα από απόσταση, δεν παραδέχονται δημόσια τα λάθη τους και συνεχίζουν να δίνουν ακόμα και τώρα την σιωπηρή τους υποστήριξη στον Αλέξη.

Και υπάρχει και η Τρίτη κατηγορία η πιο μεγάλη.
Οι μεταλλαγμένοι.
Αυτοί που ζούνε την δική τους παράκρουση.
Εδώ πραγματικά σηκώνεις τα χέρια ψηλά.
Είναι οι άνθρωποι που συνεχίζουν να υπερασπίζονται τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Με ηλίθια και σαχλά επιχειρήματα προσπαθούν να δικαιολογήσουν και τις δικές τους «πιρουέτες» και τις «κωλοτούμπες» του Αλέξη.
Είναι οι άνθρωποι που έχουν ένα τεράστιο κενό μνήμης και είναι και επικίνδυνα αφελείς.
Είναι όλοι εκείνοι που χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής συνεχίζουν να χειροκροτούν ό,τι λέει ο αρχηγός αν και είναι κόντρα σε όλα εκείνα που χθες χειροκροτούσαν.
Δούλοι. Χωρίς προσωπική άποψη και θέση.
Ό,τι πει ο αφέντης. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει.
Το έλεγε ο Αριστοτέλης στα «Πολιτικά»
«Ώστε από τη φύση, γίνεται δούλος εκείνος που είναι κατάλληλος να γίνει το κτήμα ενός άλλου ανθρώπου, και για αυτόν τον λόγο γίνεται δούλος».
Είναι αυτοί, ανώριμοι και ασταθείς, που υπερασπίζονται τώρα αυτό που πολεμούσαν χθες και είναι πιο μνημονιακοί σήμερα από αυτούς που έβριζαν σαν μνημονιακούς χθες.
Είναι εκείνοι που πρωτοστατούσαν στις κινητοποιήσεις για έξοδο από τα μνημόνια, στο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος βρίζοντας και απειλώντας όποιον είχε αντίθετη άποψη, κρατώντας ψηλά το λάβαρο της αντιμνημονιακής επανάστασης.
Είναι όλοι εκείνοι που υπερασπίζονται τον ακροδεξιό Καμένο όχι ως αναγκαίο κακό για την κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά τον ίδιο και τις θέσεις του σαν ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι αυτοί που επιχειρούν να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στην άποψη τους και όχι να διαμορφώσουν άποψη με βάση την πραγματικότητα.
Είναι οι υπερασπιστές της παρατεταμένης παρωδίας του κλεισίματος της αξιολόγησης, που στο μέλλον θα διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια «πως μπορείς να χάσεις σε μια διαπραγμάτευση», και του ξεπουλήματος των πάντων για 99 χρόνια, χωρίς αγανακτισμένους στις πλατείες και καμένες τράπεζες.
Είναι όλοι αυτοί που σήμερα μάλλον νοιώθουν περηφάνια για τα καλά λόγια, το χειροκρότημα, τα εύσημα και τα μπράβο των λαών της «Ευρώπης των τοκογλύφων».

Και αναρωτιέται κανείς; Ποια είναι σήμερα τα κίνητρα τους;
Είναι ταξικά; Είναι ιδιοτελή και συντεχνιακά; Είναι προσωπικές προσδοκίες; Τι;

4 σχόλια

  1. Για σας, είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσω γράψω εδώ για την οικονομία σε κάτι που νομίζω γνωρίζω κάτι.... Όλες οικονομικές θεωρίες πάντα συμβάδισαν με της θρησκείες μην το ξεχάσετε αυτό ΠΌΤΕ...Το 1500 μ.χ ήλθε μια θρησκεία, η προτεσταντική, με πολύ γήινη νοοτροπία που ηγέτης ήταν ο Μαρτίνος Λούθηρος... αυτό σας λένε ακόμα και σήμερα όλοι οι φιλελεύθεροι ,καλός ήρθατε στην πραγματικότητα ..πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει από τον Π.Χ από κ. Μητσοτάκη,κ. Αδωνι ,κ. Χατζηδάκη, κ. Θεοχάρη, και λοιπούς κυρίους και κυρίες;;;

    Η προτεσταντική οικονομική θεωρία έλεγε το 1500 δυο βασικά πράγματα ..1) Πως θα πάρω τους τόκους από τα δάνεια και 2) πως θα συντηρήσω στην ζωή τον δανειολήπτη..Σήμερα το 2016 η προτεσταντική οικονομική θεωρία πήγε πολύ πιο παραπέρα κρύβοντας όλα τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΆ της κουσούρια...Μαζί με της δυο παραπάνω θεωρίες πρόσθεσε ΚΑΙ ΠΩΣ θα καταφέρω την μετακύλιση οφειλών στους απόγονους του οφειλέτη... Θα πει κάποιος ΑΝ δεν έχει τι θα του πάρουν;;;.....ΜΕΓΆΛΟ ΛΑΘΟΣ θα του πάρουν την υπόλοιπη ζωή ...δεν θα μπορεί να αγοράσει,η να πούληση ακόμα ακόμα δεν θα μπορεί να πάρει μια σύνταξη αν προλάβει και γεράσει, ΑΝ έχει κάνει το λάθος να αποδεκτή την κληρονομιά του οφειλέτη ΝΕΚΡΟΎ συγγενούς του..(αυτά ισχύσουν για τον απλό λαό)..για τα ((((έξυπνα μυαλά===λαμόγια)))) Η παγκόσμια νομοθεσία έχει βροντήσει να τα εξυπηρετεί μέχρι σήμερα παντού γης και πατρίς...

    Ένα όπλο είναι το βασικό εισόδημα....αυτό που διαφημίζουν όλοι οι μισθωτοί μας τον 15.000 χιλιάδων ευρώ τον μήνα και το με 75% αφορολόγητο ....και λέγονται βουλευτές και θεματοφύλακες δημοκρατίας...πλιατσικολόγους τους αποκαλώ εγώ...καθαροί Λουθηρανοί του 1500..

    Βασικό εισόδημα ΛΟΙΠΟΝ... Το εφηύραν παντού στον κόσμο για να διαχειριστουν τον ηθικό κίνδυνο που λέγετε ανεργία, ΠΕΙΝΑ, εξαθλιώσει του ανθρωπίνου είδους ...Ναι λοιπόν το Βασικό εισόδημα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για να τα κρατούν την ισορροπία μεταξύ μιας μεγάλης εξαίρεσης άλλα και για εισπράξεις της τοκογλυφίας τους ...Υπάρχουν μελέτες και στοιχειακό υλικό για αυτά...

    Στο πλαίσιο αυτό... Δουλεύουν σε ένα δυναμικό μοντέλο ισορροπία με βαθμονομημένη της αποταμιεύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1990 και για να παρέχει αποτελέσματα που δείχνουν ότι το UI κτυπά το UBI για τους ασφαλιστικούς σκοπούς τους... διότι είναι καλύτερα στοχευμένες προς αυτούς που έχουν ανάγκη....είπαμε ισορροπία και ασφάλεια..

    Η Λέξεις κλειδιά ΕΙΝΑΙ: Καθολικό βασικό εισόδημα, ιδιοσυγκράσια σοκ για τους κολασμένους, μετά εκβιασμός και ανασφάλιστη εργασία με τον τρόμο της ανεργίας, ετερογενής
    παράγοντες, ΆΛΛΑ μεγάλος ηθικός κίνδυνος που οι καρακάξες βουλευτινες ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ (ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ--ΑΝΤΩΝΙΟΥ--κ.τ.λ ) δεν θα μπορέσουν ΠΌΤΕ να κατανοήσουν το κείμενο μου και ούτε με ενδιαφέρει...

    Το βασικό εισόδημα είναι ένας τρόπος για να παρέχουν σε όλους το ίδιο
    ελάχιστο εισόδημα, αλλά είναι και τρόπος για να αποφευχθεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος η αξιοπρέπεια του πεινασμένου ανθρώπου που τον μεταβάλει σε ΤΕΡΑΣ σε ελάχιστες ήμερες....

    Γι αυτό,το πρόγραμμα σίγουρα μειώνει τη φτώχεια, αλλά δεν οφείλεται ΠΟΥΘΕΝΆ ούτε και από ηθικής πλευράς , απλός μας το πουλάνε ως αίσθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας ενός ελεύθερου κράτους για τα μέλη του....

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόγραμμα δεν έχει κανένα νόημα σε μια ελεύθερη κοινωνία... Πάσχει σαφώς από αρκετές σοβαρές ελλείψεις ΚΑΙ κινδύνους, όπως φορολογικές και ασφαλιστικές στρεβλώσεις((πληρώνω εγώ για να τρώει αυτός η να έχει ιατρό )) δεν παράγει καμία εξοικονόμηση για αποταμίευση, και έχει και ένα ΜΕΓΆΛΟ κίνδυνο τον ΚΊΝΔΥΝΟ αναταραχών ΆΛΛΑ και τον αντικινήτρων για αξιοπρεπή εργασία...ΕΊΝΑΙ Η ΧΑΡΆ ΤΟΝ ΤΕΜΠΈΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΙΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΆΝΕ ΤΑ ΓΚΈΜΙΑ ΕΝΟΣ ΛΆΟΥ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΆΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΆΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ---ΌΧΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΆΖΟΝΤΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΌΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΎΜΑΤΑ...ΑΥΤΌ ΜΑΣ- ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΊΟ ΣΏΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ..,,ΌΧΙ... Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΝ ΣΏΖΟΥΝ...

    Επιπλέον, δεδομένου ότι η παρακολούθηση σε τέτοια προγράμματα δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΆ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ τέλεια, πάνε σε κομματικά παιδιά , αλλά και σε ένα ποσοστό των ατόμων που αρνούνται να εργαστούν και που πάντα θα καταφέρνουν να περνάνε απαρατήρητοι ως άνεργοι ΕΝΩ ΕΊΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΊ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ και δεν γίνετε μόνο στην ΕΛΛΆΔΑ ΑΥΤΌ ,είναι κοινό στοιχείο σε όλες της χώρες... διότι το κόστος παρακολούθησης τους είναι τεράστιο...Και η ανάπτυξη δεν θα έλθει ΠΌΤΕ...ΜΑ ΠΌΤΕ...Η ΧΑΡΆ ΤΟΝ ΤΕΜΠΈΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΙΤ...

    Θα πει κάποιος και τι πρωτινής (κύριε καθηγητή)


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ...

    Το τρένο της ανάπτυξης όπως είναι σήμερα δομημένη παγκόσμια οικονομία ΧΆΘΗΚΕ για εμάς...

    Θα πρέπει λοιπόν να ΜΗΝ πάμε στο επόμενο βήμα, ΆΛΛΑ στο μεθεπόμενο..να κάνουμε άλμα ζωής και να βρεθούμε στο 2025 και να μπορέσουμε δούμε πως θα είναι τότε η ζωή.. να δούμε πως θα κινείται τότε ΌΛΗ η ανθρωπότητα ,η παράγωγη, η οικονομία του πλανήτη το 2025... ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΜΑΣ... Διότι σαυτή η Καλικατούρα που βιώνει σήμερα όλη η ανθρωπότητα είναι μια αυτοανακηρυγμένη δικτατορία από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που λένε:....Εμείς είμαστε η δημοκρατία σας, το δίκαιο σας, το σύνταγμα σας, οι νόμοι σας, στην ουσία ΌΛΟΙ βρωμάνε ΑΠΌ φασισμό και ιδιοτέλεια καλά κριμένη από,(δημοκρατικά κόμματα και ιδέες) χωρίς να διαθέτουν η να διδάξουν ΚΑΝ την αρχέγονη έννοια της µίµησης..

    ΠΟΝΆΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΆΛΛΑ ΠΟΝΆΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ...Όχι...αυτός με τα εγώ με 500 ευρώ τον μήνα ανασφάλιστος, εκβιαζόμενος και απλήρωτος με δυο και τρεις μήνες!!! αλλά εσύ με τους μετακλητούς σου να τσεπώνετε 15.000 ευρώ τον μήνα και με το 75% αφορολόγητο !!! ΔΙΌΤΙ πλέον καταλαβαίνω ότι με δουλεύεις ψιλό γαζί ρε μπαγάσα εθνοπατέρα η εθνομητέρα από όποιο χώρο και αν προέρχεσαι η προερχόσουν....

    ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ...Πιστεύω πως οτιδήποτε μπορεί να εγγραφεί σήμερα ηλεκτρονικά και μάλιστα με τα χρηματικά προγράμματα για αυτούς που λέμε σήμερα ανέργους νέους και τους επιδοτούμε δωρεάν.. δεν πιστεύω να θέλετε να σας γράψουν αλγόριθμους η νέα λογισμικά;; ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ στοιχείον θα κάνουν σε ηλεκτρονική μορφή... Όλο το κράτος αν γίνει ηλεκτρονικό τα δις ευρώ που θα δουν τα ταμεία θα είναι τρελά...με ένα κλικ θα αγοράζεις τα πάντα αν είσαι ένταξη , και με ένα κλικ να σου παίρνουν τα πάντα αν χρωστά 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ ..π.χ στο ΙΚΑ.. αλλά έχεις καταθέσεις, νόμιμες η παράνομες, η περιουσιακά στοιχεία 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ((στην μπάντα για τα γεράματα !!!!))..Η μπορούνε ακόμα να ξέρουν οι γιατροί αν ένα παιδί βρεθεί στην Θεσσαλονίκη από την Κρήτη αν είναι αλλεργικό στην πενικιλίνη..αυτό λέγετε ταχυεργος οικονομία...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος.....συνεχίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που μας είναι τελματώνει σήμερα ως χώρα είναι ο χρόνος και η ανοργανωσιά μας ....
    Άρα τεράστια αξία θα αποκτήσουν πολλά πράγματα που γίνονται με ένα ΚΛΙΚ.....

    Αυτό το απλό ΚΛΙΚ θα εκπροσωπεί την τέλεια μεταφορά της δημοκρατίας και της δικαιοσύνη άλλα και την πραγματική παγκόσμια ανοιχτής αγοράς....

    Η τεχνολογία είναι αγγελιαφόρος του τι θα συμβεί, δηλαδή η αποκλειστικής κυριαρχίας της παγκοσμιοποίησης.... και πιο συγκεκριμένα, πιστεύω πως θα είναι η τέλεια δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της διαφάνειας ... ΤΟ ΚΛΙΚ της τεχνολογίας είδη προαναγγέλλει αυτή την αυτοανακηρυγμένη, αποκλειστική παγκόσμια κυριαρχία του....Ποτέ ΣΕ καμία άλλη προηγούμενη ανθρώπινη δραστηριότητα δεν είναι δομημένη και με τέτοιο τρόπο ...

    Το απλό ΚΛΙΚ θα εκπροσωπεί την τέλεια μορφή της δημοκρατίας και της δικαιοσύνη ...η τεχνολογία είναι αγγελιαφόρος του τι θα συμβεί αύριο... και πιο συγκεκριμένα, πιστεύω πως θα είναι η τέλεια δημοκρατίας...

    Αυτό που ζούμε σήμερα είναι βέβαια ένα παράξενο είδος παγκόσμιας ((διακυβέρνησης))) καθώς δεν είναι δημοκρατικό , άλλα ούτε και δίκαιο ...Όμως δεν παύει να εξουσιάζει και να αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι συμβαίνει σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας..Όλο το σύστημα σήμερα ακόμα και το ηλεκτρονικό ΕΊΝΑΙ ΆΔΙΚΟ...
    ΟΜΩΣ η μέρα που θα σταματήσουν όλα αυτά είναι πολύ κοντά, οι δομές θα γίνουν διαφανείς και νόμιμες, η πίεση και η γνώση του κόσμου ΣΉΜΕΡΑ από τα νέα παιδιά είναι τεράστια..... Αλλά για την ώρα, η κατάσταση ΣΉΜΕΡΑ την οποία αποκαλώ υπερ-αυτοκρατορία της αγοράς....Πρόκειται για έναν τεράστιο μηχανισμό για ξέπλυμα χρήματος και εγκληματικές πράξεις...ΠΡΟΤΟΎ ΈΛΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΣΕ 15--- 20 ΧΡΟΝΙΆ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος.....συνεχίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση