GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπονητής για βιασμό αθλήτριάς του: Μπήκε ο διάολος μέσα μου

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται, την Τετάρτη, η υπόθεση του προπονητή από την Ιεράπετρα, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για το βιασμό κατ...


Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται, την Τετάρτη, η υπόθεση του προπονητή από την Ιεράπετρα, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για το βιασμό κατ'εξακολούθηση πρώην αθλήτριάς του, ανήλικής τότε. Η ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν ποινή κάθειρξης 12 ετών, όπως είχε προτείνει και η εισαγγελέας έδρας.
Η έφεση, γράφει το cretalive.gr, όπως είχε αποφασίσει το δικαστήριο ομόφωνα, δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη, κάτι που τότε είχε γίνει δεκτό με χειροκροτήματα από την οικογένεια της κοπέλας ενώ ο 54χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
Ο 54χρονος ενώπιον του δικαστηρίου είχε ισχυριστεί ότι την ερωτική σχέση την προκάλεσε εκείνη και ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του! Ζήτησε συγγνώμη ξανά και ξανά από και από το δικαστήριο, και από τη γυναίκα του, την οικογένειά του και την κοινωνία. «Βιώνουμε ένα Γολγοθά», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Όλοι μας συμπαραστέκονται».
Ο 54χρονος άνδρας είπε ότι η ανήλικη τότε κοπέλα τον είχε … “ξετρελάνει” και τόνισε ότι ήταν, σεξουαλικά, ιδιαίτερα έμπειρη. «Αυτή μου ζήτησε σχέση. Μπήκε ο διάολος μέσα μου. Δεν ήταν ανήλικη, αντιθέτως, ήταν ιδιαίτερα πεπειραμένη», είχε σημειώσει και συμπλήρωσε«Αυτά που βίωσα ερωτικά μαζί της, δεν τα έχω ξαναζήσει ποτέ… !»
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι λίγο έλειψε να διαλύσει το σπίτι του και είπε ότι κάποια στιγμή, η γυναίκα του κάτι υποψιάστηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς της κοπέλας και του είπε να προσέχει. Πρόσθεσε ότι ο γιος του ουσιαστικά τον κράτησε καθώς τον προειδοποίησε ότι «εάν χωρίσετε με τη μαμά, θα πέσω από το μπαλκόνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση