GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Αναγκαία η ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος

Αναγκαία χαρακτηρίζει τη ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να αντ...


Αναγκαία χαρακτηρίζει τη ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το θέμα αυτό με τη δέουσα σοβαρότητα και να μην επιδοθεί σε “άσκηση συνταγματικού λαϊκισμού”.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:
«Η ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος είναι αναγκαία. Αυτό κατέστησε σαφές στον πρωθυπουργό στην πρώτη τους συνάντηση τον Ιανουάριο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και γι’ αυτό πρότεινε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία.

Μετά από πεντάμηνη καθυστέρηση η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της  να ανοίξει τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ελπίζουμε να αντιμετωπίσει το θέμα με την απαραίτητη σοβαρότητα και να μην επιδοθεί σε μια άσκηση συνταγματικού λαϊκισμού».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση