GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "δεσποινίς" της Ασημακοπούλου και η αντίδραση από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής ενώ στο βήμα βρισκόταν η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλ...


Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής ενώ στο βήμα βρισκόταν η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.
Η κ. Ασημακοπούλου ήθελε να καταθέσει ένα έγγραφο στα πρακτικά. Η φράση της προς την υπάλληλο της Βουλής «Δεσποινίς θέλετε να το πάρετε;» προκάλεσε την αντίδραση από κάποια βουλευτή που καθόταν στα έδρανα.
«Κάτι σας ενόχλησε» ακούστηκε να λέει  η κ. Ασημακοπουλου με την βουλευτή από τα έδρανα να σχολιάζει κάτι σχετικά με την φράση «δεσποινίς» που χρησιμοποίησε η κ. Ασημακοπούλου.
«Α μάλιστα. Και η σεξουαλική παρενόχληση που κάλυψε ο Πρωθυπουργός, των κυριών που εργάζονταν στον Πρέσβη της Βενεζουέλας  είναι αδίκημα αλλά δεν είδα καμία ευαισθησία από εσάς γι’ αυτό κυρία μου» απάντησε σε έντονο ύφος.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση