GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέρρευσε στο Ντουμπάι ο Ηλίας Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψινάκης μετά από ένα πολύ εξοντωτικό 5ήμερο επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα επέστρεφε στην Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπά...


Ο Ηλίας Ψινάκης μετά από ένα πολύ εξοντωτικό 5ήμερο επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα επέστρεφε στην Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα καταπονημένος από το ταξίδι και το βεβαρυμένο του πρόγραμμα κατέρρευσε στο Ντουμπάι και διακομίστηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου όπου οι γιατροί αφού τον εξέτασαν διέγνωσαν υπερκόπωση και αφυδάτωση και του έβαλαν ορό.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του πρότειναν να νοσηλευτεί μέχρι ο οργανισμός του να δυναμώσει.
Βέβαια, ο δραστήριος δήμαρχος είχε άλλη άποψη. Υπέγραψε ώστε με δική του ευθύνη να φύγει καθώς όπως είπε «Δεν μπορώ να μείνω ο Μαραθώνας με περιμένει».
Έτσι, ο Ηλίας Ψινάκης επέστρεψε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα καθήκοντά του.
Ο γιατρός του μίλησε στην εφημερίδα Espresso λέγοντας:
"Ακολουθεί ενδοφλέβια αγωγή, του βάλαμε ορό για τρεις ημέρες. Θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια."
Όπως σημειώνει, δε, αν ο οργανισμός του υπερδραστήριου δημάρχου δεν ανακάμψει, τότε θα ακολουθηθεί και αγωγή από το στόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση