GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Να απαγορευτεί η είσοδος μουσουλμάνων στις ΗΠΑ

Τονίζοντας ότι προέβλεψε πως θα διαπράττονταν επιθέσεις στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από τρομοκράτες, ο Ντόναλντ Τρ...


Τονίζοντας ότι προέβλεψε πως θα διαπράττονταν επιθέσεις στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από τρομοκράτες, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την έκκλησή του να απαγορευθεί συλλήβδην η είσοδος μουσουλμάνων γεννημένων στο εξωτερικό στην αμερικανική επικράτεια, σε μια ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Διαβάστε ΕΔΩ: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την επίθεση σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο

«Αυτό που συνέβη στο Ορλάντο είναι μόνο η αρχή. Η ηγεσία μας είναι αδύναμη και αναποτελεσματική. Το πρόβλεψα και ζήτησα την απαγόρευση. Πρέπει να είμαστε σκληροί», έγραψε ο μεγιστάνας των ακινήτων, που θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Νωρίτερα, ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος κάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να παραιτηθεί από το αξίωμά του διότι δεν ανέφερε τη φράση «ριζοσπαστικό ισλάμ» όταν έκανε μια δήλωση για τη σφαγή στο Ορλάντο, όπου 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

«Επειδή οι ηγέτες μας είναι αδύναμοι, είπα πως αυτό επρόκειτο να συμβεί—κι η κατάσταση πρόκειται μόνο να χειροτερέψει», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια ανακοίνωσή του. «Προσπαθώ να σώσω ζωές και να αποτρέψω την επόμενη τρομοκρατική επίθεση. Δεν μπορούμε να αντέχουμε το κόστος της πολιτικής ορθότητας πλέον», συμπλήρωσε.

Η εκστρατεία του Τραμπ ανέφερε πως θα αναφερθεί στο μακελειό του Ορλάντο σε μια ομιλία που είναι προγραμματισμένο να εκφωνήσει σήμερα Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναφερθεί σε θέματα εθνικής ασφαλείας και θα απαντήσει στις επικρίσεις της Δημοκρατικής αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση