GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σώθηκαν δύο άτομα που βρέθηκαν στη θάλασσα στο Ρίο

Στη διάσωση δύο ατόμων που βρέθηκαν στην θαλάσσια περιοχή, ανάμεσα στην Πάτρα και στο Ρίο, προχώρησαν χθες το απόγευμα λιμενικοί και πο...


Στη διάσωση δύο ατόμων που βρέθηκαν στην θαλάσσια περιοχή, ανάμεσα στην Πάτρα και στο Ρίο, προχώρησαν χθες το απόγευμα λιμενικοί και πολίτες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία σημειώθηκε εισροή υδάτων σε ερασιτεχνικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν το κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας, καθώς και παραπλέοντα σκάφη. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας βρέθηκαν στην θαλάσσια περιοχή, ανοικτά της Αγυιάς, περιπολικό σκάφος του λιμενικού και ταχύπλοο σκάφος, που περισυνέλλεξαν με ασφάλεια τους δύο άνδρες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ερασιτεχνικό σκάφος που επέβαιναν οι δύο άνδρες είχε ανατραπεί και ημιβυθιστεί και έτσι αποφασίστηκε να ρυμουλκηθεί στην παραλία του Καστελοκάμπου, όπου σήμερα το πρωί αναμένεται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση