GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη με τις φλόγες όλη τη νύχτα στα Δερβενοχώρια

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας επιχειρούσαν στην πυρκαγιά τα πληρώματα και τα οχήματα της Πυροσβ...


Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας επιχειρούσαν στην πυρκαγιά τα πληρώματα και τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια.

Στο σημείο βρίσκονταν 140 πυροσβέστες με 65 οχήματα,66 άτομα πεζοπόρο τμήμα & 16 οχήματα ΟΤΑ0.

Ένα από τα 8 αεροσκάφη που έπαιρναν μέρος στην κατάσβεση, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, κοντά στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής, με τους πιλότος ευτυχώς να βγαίνουν σώοι.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι πιλότοι του αεροσκάφους πετούσαν πάνω από τη φωτιά κι έριχναν νερό, εκδηλώθηκε φωτιά στον αριστερό κινητήρα του.

Από την αναγκαστική προσγείωση βαρέος τύπου οι δυο πιλότοι τραυματίστηκαν, καθώς το αεροσκάφος χτύπησε με ορμή στο έδαφος. 

Οι δύο πιλότοι περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για προληπτικούς λόγους.

Διευκρινίζεται πάντως ότι το αεροσκάφος είναι από τα παλιά καναντέρ CL-215, για τα οποία έχουν γίνει πολλές επισημάνσεις τα τελευταία χρόνια, ότι είναι πλέον γερασμένα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση