GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Και μετά το ναυάγιο... Κετσπάγια!

Η ΑΕΚ δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο μετά το απρόσμενο «ναυάγιο» με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Υπό την πίεση για άμεση πρόσληψη προπονητή, στ...


Η ΑΕΚ δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο μετά το απρόσμενο «ναυάγιο» με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Υπό την πίεση για άμεση πρόσληψη προπονητή, στράφηκε στη λύση του Τιμούρ Κετσπάγια, που εξ αρχής ήταν στα υπόψη, έστω κι αν όχι σαν πρώτη επιλογή. Ο Γεωργιανός τεχνικός με συνοπτικές διαδικασίες ειδοποιήθηκε να έρθει στην Ελλάδα, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 και σήμερα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και να πιάσει δουλειά, ενώ θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, με την παραμονή των Καμπόλη και Βούλγαρη μάλλον δεδομένη.

«Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Να το δούμε τη Δευτέρα, όταν θα μιλήσουμε», δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ» αποφεύγοντας λεπτομέρειες προτού υπογράψει. Πάντως νωρίτερα είχε πει πως «… η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα, αγωνίστηκα σε αυτή και πάντα με ενδιέφερε να επιστρέψω. Από όσες ομάδες πέρασα δέθηκα μαζί τους και το ίδιο ισχύει για την ΑΕΚ, με την οποία έζησα έντονες και δυνατές στιγμές».

Εφόσον ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της πρόσληψης του 48χρονου προπονητή, θα πάρουν μπροστά τα μεταγραφικά. Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του σέντερ φορ και ασκούνται πιέσεις στον Ηρακλή για να κλείσει το deal, ενώ ενδιαφέρον για την ίδια θέση υπάρχει και για τον 27χρονο Σενεγαλέζο Ιμπραχίμα Μπαλντέ, που μένει ελεύθερος από την Κουμπάν.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν βάλει στο μάτι τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, Βασίλη Μπάρκα, ώστε να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη, ενώ πάντα στα υπόψη υπάρχει και ο Σωκράτης Διούδης που έχει ρήτρα 300.000 ευρώ από την Μπριζ. Από την Κύπρο προέκυψε φημολογία για τον 30χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Καρλάο, που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση