GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν μπροστά στις κάμερες Τσίπρας – Κουτσούμπας - ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των επαφών του  με τους πολιτ...


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα του εκλογικού νόμου και της συνταγματικής αναθεώρησης.

Ο κ. Τσίπρας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook βίντεο από τη συνάντηση και τον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

«Ο λαός μας στενάζει στα γκισέ της εφορίας, ειδικά αυτή την περίοδο. Τα προβλήματα είναι μεγάλα, για αυτά θα έπρεπε να συζητάμε και δευτερευόντως για τους εκλογικούς νόμους και τα υπόλοιπα» είπε ο κ. Κουτσούμπας στον κ. Τσίπρα.

«Και για αυτά θα συζητήσουμε» απάντησε ο Πρωθυπουργός. «Αλλά υπάρχει μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια για ώριμες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και το Σύνταγμα αλλά όλα αυτά απαιτούν και διάλογο χωρίς αιφνιδιασμούς αλλά και συναινέσεις, όπου μπορούν να υπάρξουν» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας. 

Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση