GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της έβαλε χειροπέδες και την έπνιξε στη μπανιέρα

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου παίχτηκε η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος, όταν τον Μάιο του 205, ένας 45χρονος σκότωσ...


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου παίχτηκε η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος, όταν τον Μάιο του 205, ένας 45χρονος σκότωσε τη 48χρονη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, στην Αγυιά της Πάτρας.
Ο άνδρας είχε πνίξει τη γυναίκα μέσα στη μπανιέρα και εν συνεχεία προσπάθησε ν΄αυτοκοτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr της έβαλε χειροπέδες και της κράτησε το κεφάλι μέσα στο νερό.
Το έγκλημα είχε προκαλέσει αίσθηση και τραγική φιγούρα είναι ο ανήλικος γιος του ζευγαριού.
Χθες, στην απολογία του ο άνδρας είπε ότι εκείνη την ημέρα ήταν θολωμένος κι ότι ζήλευε τη γυναίκα του, επειδή εργαζόταν βράδυ σε καταστήματα χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του - και αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει.
Ο δράστης γλίτωσε τα ισόβια και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και τον βρασμό ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση