GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαιτητής απέβαλε παίκτη για... εντερικό σφάλμα!

Ένας σουηδός ποδοσφαιριστής πήρε την κόκκινη κάρτα σε αγώνα "μικρής" κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος γιατί απλά... α...


Ένας σουηδός ποδοσφαιριστής πήρε την κόκκινη κάρτα σε αγώνα "μικρής" κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος γιατί απλά... αερίστηκε με τον διαιτητή να τον αποβάλει για "εσκεμμένη πρόκληση". Ο επιθετικός της Järna, Adam Lindin Ljungkvist που έδειξε "αντιαθλητική συμπεριφορά", υπέπεσε σε αυτό το εντερικό... σφάλμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Pershagen όπου και είδε τον διαιτητή να του δίνει κίτρινη κάρτα. 

"Με πονούσε το στομάχι, οπότε απλά την άφησα", είπε ο 25χρονος στην σουδική εφημερίδα Länstidningen Södertälje. "Πήρα δυο κίτρινες και μετά κόκκινη. Ναι, σοκαρίστηκα, είναι το πιο παράξενο πράγμα που μου έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο", πρόσθεσε και συνέχισε "Ρώτησα τον διαιτητή "δεν επιτρέπεται να αεριστώ λίγο;'. 'Όχι', μου απάντησε... Δε το καταλαβαίνω, αλλά ίσως σκέφτηκε ότι αερίστηκα στο χέρι μου και την πέταξα σε αυτόν. Αλλά δεν το έκανα», πρόσθεσε.

Όσο για τον διαιτητή, Dany Kako, εκείνος εξήγησε: "Το θεώρησα εσκεμμένη πρόκληση. Το έκανε επίτηδες και ήταν ανάρμοστο. Επομένως, πήρε κίτρινη κάρτα. Το να προκαλέσεις κάποιον με μία πορδή δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο ή φυσιολογικό. Είναι βλακεία – απλώς αερίστηκα και πήρα κόκκινη κάρτα. Μίλησαν στον διαιτητή μετά, ήμουν ενοχλημένος, αλλά δεν είπα βαριές κουβέντες. Απλώς είπα ότι ήταν μπούφος", απάντησε.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση