GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μανούλα σ΄αγαπώ. Στο κλαμπ πυροβολούν... έρχεται σε μας τώρα θα πεθάνω"

'Έρχεται, θα πεθάνω...". Αυτό το λιτό μα συγκλονιστικό μήνυμα, έγραψε στο κινητό του ένας 30χρονος άντρας την ώρα που βρισκό...


'Έρχεται, θα πεθάνω...". Αυτό το λιτό μα συγκλονιστικό μήνυμα, έγραψε στο κινητό του ένας 30χρονος άντρας την ώρα που βρισκόταν παγιδευμένος μέσα στο γκέι μπαρ στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου τουλάχιστον 50 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο από την αιματηρή επίθεση. Ο δράστης του μακελειού, ο 29χρονος Ομάρ Ματίν, τηλεφώνησε στην αστυνομία και δήλωσε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος προτού επιτεθεί εναντίον των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου. Ο 29χρονος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στο νυχτερινό κέντρο Pulse, όπου κρατούσε ομήρους.

"Μανούλα σ΄αγαπώ. Στο κλαμπ πυροβολούν". Η Mina Justice, ανέφερε στα αμερικανικά μίντια, ότι ο γιος της Eddie, έγραψε και έστειλε το παραπάνω μήνυμα από τις τουαλέτες του Pulse, λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από τον αδίστακτο δράστη. 

"Τώρα, σου λέω είμαι στο μπάνιο. Έρχεται. Θα πεθάνω, μας έχει και είναι εδώ με εμάς", ήταν το μήνυμα του νεαρού σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του. Εκείνη, όπως ανέφερε, είχε μιλήσει νωρίτερα μαζί του στο τηλέφωνο. "Άκουγα πολλούς να κλαίνε...", σημείωσε στο Fox TV. 

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση