GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πετάει σακάκι και γραβάτα

Όποιος παρατηρεί τον πρόεδρο της ΝΔ θα διαπιστώσει ότι οι αλλαγές στην τακτική του αποτυπώνονται ακόμα και στο ντύσιμό του. Ο "συ...


Όποιος παρατηρεί τον πρόεδρο της ΝΔ θα διαπιστώσει ότι οι αλλαγές στην τακτική του αποτυπώνονται ακόμα και στο ντύσιμό του.
Ο "συντηρητικός" Μητσοτάκης έχει πετάξει τη γραβάτα και το σακάκι και προσπαθεί να υιοθετήσει ένα πιο λαϊκό στιλ, που θα τον φέρει πιο κοντά στα μεσαία και χαμηλότερα στρώματα.
Άλλωστε, σύμφωνα με την εφημερίδα "Επένδυση" και ο ίδιος παραδέχεται στους συνομιλητές του ότι "το ζητούμενο δεν είναι να πείσω μόνο στην Κηφισιά, αλλά και στο Αιγάλεω".
Στο πλαίσιο αυτό οι επικοινωνιολόγοι του έχουν εισηγηθεί ένα πιο ανθρώπινο προφίλ, με περισσότερο χαμόγελο, απόκτηση οικειότητας με τους πολίτες, προκειμένου να σπάσει την ταμπέλα που του έχουν κολλήσει οι πολιτικοί του αντίπαλοι ως νεοφιλελεύθερου πολιτικού που ενδιαφέρεται μόνο για τους αριθμούς και όχι για τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.
Είναι εμφανές ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Μητσοτάκης εστιάζει την τακτική του σε κοινωνικές ομάδες όπου αυτή τη στιγμή η ΝΔ δεν έχει μεγάλη διείσδυση και αντιμετωπίζει πρόβλημα στην προσέγγισή τους.
Γι' αυτό και έχει καθιερωθεί το σλόγκαν "άνοιγμα στην κοινωνία", που προσδιορίζει ακριβώς αυτό το σκεπτικό που υπάρχει διάχυτο στη Συγγρού από τη στιγμή που υποχώρησε το αίτημα για εκλογές και το σύνθημα "φύγετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση