GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή στη Ρόδο: Αδερφός μαχαίρωσε αδερφό στη λαϊκή

Ένα άγριο περιστατικό έλαβε στη λαϊκή αγορά της Ρόδου στην περιοχή του Κοιμητηρίου των Ταξιαρχών που ήταν γεμάτη κόσμο, όταν συνεπλάκ...


Ένα άγριο περιστατικό έλαβε στη λαϊκή αγορά της Ρόδου στην περιοχή του Κοιμητηρίου των Ταξιαρχών που ήταν γεμάτη κόσμο, όταν συνεπλάκησαν δύο αδέλφια τα οποία διατηρούν πάγκους εκεί και ο ένας μαχαίρωσε τον άλλο. Στη συνέχεια, ο γιος του θύματος ξέσπασε στη… γιαγιά του, πετώντας της το εμπόρευμα που είχε στον πάγκο του.

Οι καταναλωτές έμειναν άφωνοι όταν είδαν τα αδέλφια ηλικίας 54 και 50 χρόνων να λογομαχούν και αμέσως να έρχονται στα χέρια. Ξαφνικά, ο 54χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον αδελφό του κάτω από την μασχάλη, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Στο αιματηρό περιστατικό επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφαλείας που συνέλαβαν τον δράστη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν σοβαρό και αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών. Ωστόσο, τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο γιος του έφτασε μαινόμενος στη λαϊκή και, επειδή θεώρησε υπεύθυνη για το περιστατικό τη γιαγιά του, άρχισε να της πετάει στο κεφάλι φρούτα αλλά και… καφάσια.

Τελικά, απομακρύνθηκε από ψυχραιμότερους και το περιστατικό πήρε τέλος. 

Ο 54χρονος δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση