GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σταμάτησα τη δουλειά για να... θηλάζω τον φίλο μου"

Η Jennifer Mulford, είναι μια μητέρα από την Ατλάντα των ΗΠΑ η οποία αν και έχει σταματήσει να θηλάζει τα παιδιά της εδώ και 20 χρόνια,...


Η Jennifer Mulford, είναι μια μητέρα από την Ατλάντα των ΗΠΑ η οποία αν και έχει σταματήσει να θηλάζει τα παιδιά της εδώ και 20 χρόνια, πράττει το ίδιο στον σύντροφό της! Η 36χρονη απασχολεί σήμερα τα αγγλόφωνα μίντια για την ιδιαίτερη ιστορία της καθώς παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως μπαργούμαν ώστε να αφοσιωθεί σε μια "σχέση ενήλικου θηλασμού" με τον σύντροφό της Brad Leeson όταν διάβασε για τον ισχυρό δεσμό που ο θηλασμός μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.
Η 36χρονη "βάζει τον Brad στο στήθος της" κάθε δύο ώρες για να αρχίσει η διαδικασία της γαλουχίας και να ξεγελάσει το σώμα της πως υπάρχει ένα μωρό που περιμένει να τραφεί από εκείνη. Η Jennifer, άρχισε να αναζητά άντρες μέσω του διαδικτύου που θα ήταν ανοιχτοί στην ιδέα του ενήλικου θηλασμού.
"Όταν διάβασα για την καθαρή χαρά που φέρνει στους άλλους, άρχισα σαν απελπισμένη να αναζητώ άλλους παρτενέρ για να μοιραστώ αυτό τον συναισθηματικό δέσιμο. Άρχισα να χρησιμοποιώ dating sites και έβαλα ακόμα και αγγελία...", λέει η ίδια.
Τελικά, όταν άρχισε να αναπτύσσει την ιδέα της στον Brad, έναν παλιό της αγόρι από το σχολείο, εκείνος ενθουσιάστηκε και σύντομα έγιναν ζευγάρι.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση