GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τομ Τζόουνς για τον χαμό της συζύγου του

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Hay Festival, έκανε ο σερ Τομ Τζόουνς μετά το θάνατο της συζύγου του. Μιλώντας στο φεστιβάλ της Ου...


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Hay Festival, έκανε ο σερ Τομ Τζόουνς μετά το θάνατο της συζύγου του.

Μιλώντας στο φεστιβάλ της Ουαλίας ο σερ Τομ Τζόουνς ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος μίλησε για την γυναίκα του Λίντα που έφυγε από τη ζωή ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο, τον περασμένο Απρίλιο.

«Είναι πολύ δύσκολο, το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», είπε στους θαυμαστές του σχετικά με το τελευταίο αντίο προς τη γυναίκα του.

«Ήμασταν παντρεμένοι για 59 χρόνια, γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον από τότε που ήμασταν παιδιά. Έφυγε γρήγορα, είχε καρκίνο», είπε.

Η Λέιντι Μελίντα Ρόουζ Γούντγουορντ, γνωστή ως Λίντα πέθανε την Κυριακή 10 Απριλίου στο Cedars Sinai Hospital, του Λος Άντζελες, ύστερα από μία σύντομη, αλλά σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση του θανάτου της Λίντα έγινε μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του σερ Τομ.
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 59 χρόνια, και ο Τομ Τζόουνς είχε δηλώσει παλιότερα για την σύζυγό του: «Είναι μια απίστευτη γυναίκα Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια».

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από την ηλικία των 15 χρόνων και παντρεύτηκε όταν ήταν 16, το 1957. Απέκτησαν έναν γιο τον 59χρονο Μαρκ, που είναι ο μάνατζερ του σερ Τομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση