GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρες αγωνίας για την Σινέντ Ο΄Κόνορ: Απείλησε ότι θα πέσει από γέφυρα

Νέοι φόβοι εκφράζονται για τη ζωή της Σινέντ Ο΄Κόνορ  καθώς μέλος της οικογένειας της ενημέρωσε τις αρχές ότι η διάσημη τραγουδίστρια απε...


Νέοι φόβοι εκφράζονται για τη ζωή της Σινέντ Ο΄Κόνορ  καθώς μέλος της οικογένειας της ενημέρωσε τις αρχές ότι η διάσημη τραγουδίστρια απείλησε να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Σικάγο, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τις ιρλανδικές αρχές με το οποίο τους ενημέρωσαν ότι η Σινέντ επικοινώνησε με την οικογένειά της πριν από μια ώρα λέγοντάς τους ότι σκοπεύει να πηδήξει από μια γέφυρα του Σικάγο.

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ανέφερε πως όντως βρισκόταν μία  γυναίκα στη γέφυρα που έμοιαζε με την περιγραφή, αλλά δεν ήταν εκείνη.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η αστυνομία ξεκινά επιχείρηση αναζήτησης για  την Σινέντ Ο΄Κόνορ καθώς η γνωστή καλλιτέχνιδα πάσχει από κατάθλιψη και έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση