GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει στόχο να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκτίμηση ότι ο Πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές, προέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποσυνδέοντας ουσιασ...


Στην εκτίμηση ότι ο Πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές, προέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποσυνδέοντας ουσιαστικά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, από σενάρια πρόωρων εκλογών. Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας έχει στόχο "κούτσα- κούτσα" να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία, για να δημιουργήσει τους δικούς του μηχανισμούς. 

Επανέλαβε τις θέσεις του για τον εκλογικό νόμο, ενώ σημείωσε πως εκτός από την παράλληλη συζήτηση για το Σύνταγμα θα πρέπει να γίνει και συζήτηση για τον Αρμαγεδώνα που πλήττει την κοινωνία.

Σε ότι αφορά τις συνεργασίες ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο κανενός άλλου κόμματος και πρότεινε να δημιουργηθεί ένας δυνατός τρίτος πόλος απέναντι στην Αριστερά και στη Δεξιά.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα οργανωτικά θέματα είπε και πρότεινε να εκλεγεί από τον λαό, με πάνω από 200.000 ψήφους, αρχηγός που θα έχει καταθέσει την πλατφόρμα και στη συνέχεια να αναλάβει μέσω Συνεδρίου να οργανώσει έναν νέο φορέα. Οι άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν και να στηρίξουν ή να αποσυρθούν από την πολιτική, ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ποταμιού απέδωσε τα χαμηλά ποσοστά του κόμματός του «στη χαμηλή συμμετοχή του κόσμου στις δημοσκοπήσεις» ενώ  εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομίας, Γιάνη Βαρουφάκη, με αφορμή την επιβολή των capital controls λέγοντας ότι «αυτός ο υπουργός με τα πτυχία που διαβεβαίωνε ότι σε δύο μήνες τελειώνουμε και έχει περάσει ένας χρόνος, δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, δεν ντρέπεται να εμφανίζεται συνέχεια και να μιλάει για άλλα θέματα αγνοώντας ότι υπάρχει απέναντί του ένα μεγάλο ψέμα για το οποίο πρέπει να δώσει μια δικαιολογία;».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση