GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ η διαμάχη των Συριζιστών με τους «Παραιτηθείτε»....

Unfollow Πάμε τώρα στη διαμάχη των Συριζιστών με τους «Παραιτηθείτε». Οι τελευταίοι απλώς αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ανήκουν στην κατη...

Unfollow

Πάμε τώρα στη διαμάχη των Συριζιστών με τους «Παραιτηθείτε». Οι τελευταίοι απλώς αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ανήκουν στην κατηγορία «δίνω τα 300 ευρώ» και ότι για να βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν την εξουσία, ώστε να μπορούν να μοιράζουν αυτοί τους μισθούς πείνας. Οι Συριζιστές, από την άλλη, αντιλαμβάνονται ότι έχουν την εξουσία και θεωρούν ότι μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.
Καμία ιδεολογία –αριστερή, δεξιά, φιλελεύθερη ή νεοφιλελεύθερη, ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τη– δεν έχει σημασία. Αυτά είναι τα προσχήματα για να συντηρούν μια διαμάχη που θα ικανοποιεί τα οπαδικά ένστικτα του κοινού και που θα κινείται πάντοτε μακριά από την ουσία.
Οι Χειμωνάδες, οι Χωμενίδηδες, οι Μουρούτηδες, οι Τζίμεροι είναι απλώς φαρισαίοι. Όλα γίνονται για το πάπλωμα, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευέλικτου και αποτελεσματικού κράτους, ούτε για την αξιοκρατία, ούτε για «το μέλλον των παιδιών», διότι όλα αυτά τα τσιτάτα προκύπτουν κυρίως ως ανάγκη να δίνεται ένα εύηχο ιδεολογικό πρόσημο στις πραγματικές επιδιώξεις τους. Όλα είναι καλά, αρκεί να είμαστε εμείς αυτοί που θα μοιράζουμε τα 300 ευρώ. Και θα μοιραζόμαστε τα ΕΣΠΑ, τα δάνεια, τις χορηγίες. Αυτή είναι η αλήθεια.
‪#‎ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ‬ ‪#‎15_IOYNIOY_ΟΛΟΙ_ΣΥΝΤΑΓΜΑ‬‪#‎Tha_Eimai_Syntagma‬ ‪#‎paraititheite‬ ‪#‎βασανιστειτε‬

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση