GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπνοπωλείο: Ο κόσμος των πούρων στο Ναύπλιο

Πρόκειται για τον παράδεισο των λάτρεων του καπνού και των πούρων αλλά και όσων αρέσκονται σε επιλεγμένα προϊόντα ιδιαίτερης ποιότητας και...


Πρόκειται για τον παράδεισο των λάτρεων του καπνού και των πούρων αλλά και όσων αρέσκονται σε επιλεγμένα προϊόντα ιδιαίτερης ποιότητας και διακριτικής πολυτέλειας, τα οποία προσδίδουν στις στιγμές μας χαρακτήρα και φινέτσα. Ο λόγος για το Καπνοπωλείο, ένα concept store ιδιαίτερης αισθητικής στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου, το οποίο θα σας μυήσει στον κόσμο του καπνού και των πούρων.



Οι ιδιοκτήτες του δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιον άλλο χώρο καθώς με την οικογενειακή πείρα των 45 χρόνων στο καπνικό είδος, δικαίως θεωρούνται expert του είδους. Έτσι έβαλαν όλο το μεράκι τους στο Καπνοπωλείο –από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε εδώ θα το καταλάβετε– καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το χώρο όσο και για τη συλλογή των προϊόντων. Οι γραμμές του Καπνοπωλείου κινούνται σε βιομηχανικό στυλ, ενώ με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργείται θα σας κάνει να το καθιερώσετε σε αγαπημένο στέκι κάθε φορά που θα βρίσκεστε στο Ναύπλιο.



Πρωταγωνιστής εδώ δεν είναι άλλος από τα χειροποίητα πούρα τα οποία είναι τοποθετημένα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο δωμάτιο- walk in υγραντήρα και προέρχονται από Κούβα, Νικαράγουα, Δομινικανή Δημοκρατία ακόμη και την Ελλάδα.
Τοποθετημένα σε ανοιχτά κουτιά, διατίθενται σε ελαφριά ή πιο βαριά εκδοχή, απευθυνόμενα σε όλα τα budget, ενώ μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με κάποιο από τα σπάνια και ιδιαίτερα ποτά που διατίθενται επίσης στο Καπνοπωλείο. Φυσικά εδώ θα βρείτε και ό,τι άλλο ακολουθεί τα πούρα όπως πουροθήκες, υγραντήρες, κόφτες και τασάκια.

Οι πιο κλασικοί αλλά και οι λάτρεις της πίπας θα βρείτε, επίσης, μοναδικές χειροποίητες πίπες αληθινά έργα τέχνης, καθώς και τα συνοδευτικά τους όπως καπνό σε μεγάλη ποικιλία, τασάκια κ.α. Από το Καπνοπωλείο, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καπνοί για στριφτό τσιγάρο, αλλά και η μεγάλη γκάμα σε φιλτράκια.
Σημειώστε, ότι το Καπνοπωλείο πιστοποιώντας την άριστη συντήρηση και ποιότητα των πούρων ανήκει στην ομάδα των «Habanos specialist».
Tip: Όσοι θέλετε να αποκτήσετε κάποιο αναμνηστικό από τη διαμονή σας στο Ναύπλιο ή να κάνετε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο ναργιλέ, έναν αναπτήρα (θα βρείτε ακόμη και τους φημισμένους Colibri) ή ένα μαχαίρι από την μεγάλη συλλογή των γαλλικών Opinel.

Info
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 11.00-23.00 (καλοκαίρι), 11.00-21.00 (χειμώνας)
Σταϊκοπούλου 1 & Φαρμακοπούλων, Παλιά Πόλη, Ναύπλιο
Τηλ. 27520 24834
www.facebook.com/kapnopoleio.nafplio

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση