GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρής ισχύος ο εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του επιχειρηματία

Μικρής ισχύος με φυτίλι ήταν ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα στο σπίτι επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με...


Μικρής ισχύος με φυτίλι ήταν ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα στο σπίτι επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Πριν από την έκρηξη της βόμβας δεν υπήρξε προειδοποίηση, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ενώ ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, όταν έγινε το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε, ότι σήμερα τα ξημερώματα, στις 3:45, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός, μικρής ισχύος, έξω από την περίφραξη του σπιτιού του επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στη Βουλιαγμένη και γνωστού καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην περίφραξη του σπιτιού του επιχειρηματία και το σημείο αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση