GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιραλάς θέλει Ολυμπιακό αλλά είναι ακριβός!

Επίθεση αγάπης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δέχεται το τελευταίο 24ωρο ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα γι...


Επίθεση αγάπης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δέχεται το τελευταίο 24ωρο ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. 

Ο Βέλγος φορ δεν κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για το Euro 2016 και θέλησε να ξεκουραστεί εν όψει της νέας σεζόν, ύστερα από τον «παραγκωνισμό» από ένα σημείο και μετά της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Έβερτον. 

Όπως γράφει η Live Sport, ο 28χρονος άσος (που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018) δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Πειραιώτες, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο σύλλογος να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. 

Πρώτα από όλα το κασέ του Μιραλάς ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που η αγγλική ομάδα φέρεται να αξιώνει γύρω στα 10 εκατ. ευρώ. 

Σίγουρα η επιστροφή του Βέλγου άσου θα είχε πολλαπλά οφέλη για τους πρωταθλητές Ελλάδας, σε μία σεζόν που ξεκινάει αρκετά νωρίς και χρειάζονται άμεσες λύσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση