GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για τον Πολάκη: Πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος

Δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι «ο κ. Πολάκης...


Δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι «ο κ. Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος γι' αυτό φέρεται με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο», μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι «ο κ. Πολάκης από τις πολλές καταλήψεις και τις πολλές απεργίες και τις φασαρίες που οργάνωνε δεν πρόλαβε να διαβάσει πολλά βιβλία στη ζωή του για να τα εκτιμήσει και επομένως να εκτιμήσει και το επάγγελμα του βιβλιοπώλη στο οποίο βλέπω ότι εκφράζει και ένα είδος ρατσισμού»

Αναφερόμενος στο σύστημα Υγείας τόνισε ότι «ουδέποτε έχει υπάρξει τέλειο σύστημα υγείας και δεν μπορεί και να υπάρξει ενδεχομένως, αλλά ουδέποτε τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι είναι σήμερα».

Για τη δήλωση του Νίκου Φίλη σχετικά με το κίνημα «παραιτηθείτε» επισήμανε ότι είναι «πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, που εκλεγμένος υπουργός αμφισβητεί το ελεύθερο δικαίωμα των Ελλήνων να διαμαρτύρονται».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση