GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπτώσεις στα εισιτήρια για Επίδαυρο από το Φεστιβάλ Αθηνών

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει τη δράση που ξεκίνησε πιλοτικά το περσινό καλοκαίρι, τα ειδικά πακέτα προσφορών, τα οποία αφορούν τις τρεις ...


Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει τη δράση που ξεκίνησε πιλοτικά το περσινό καλοκαίρι, τα ειδικά πακέτα προσφορών, τα οποία αφορούν τις τρεις καλοκαιρινές παραγωγές του και θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου: «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στις 15 και 16 Ιουλίου, «Οιδίπους τύραννος» του Σοφοκλή, στις 29 και 30 Ιουλίου και «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, στις 5 και 6 Αυγούστου.
Θα προσφέρονται 1.000 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 16 ευρώ για το άνω διάζωμα και 500 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 26 ευρώ για το κάτω διάζωμα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς προς και από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Στα πούλμαν θα υπάρχουν θεατρολόγοι, οι οποίοι θα κάνουν παρουσίαση και ανάλυση των έργων στο κοινό.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 14 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλλερ, από Τρίτη έως Σάββατο, από τις 9:00 έως τις 16:30.
(φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση